رفتن به محتوا

سوالات متداول

پاسخ‌های کوتاه به آنچه مشترکان ZTOOLZ بیشتر می‌پرسند.

6 دقیقه مطالعه

این‌ها سوالاتی هستند که بیشتر می‌شنویم. اگر سوال شما پاسخ داده نشده، یک تیکت میز راهنمایی باز کنید یا در چت به ما پیام دهید.

یعنی به‌جای خرید یک اشتراک کامل برای خودتان، از حساب‌های ابزار مشترک با سایر مشترکان استفاده می‌کنید. این هزینه را کاهش می‌دهد، اما همراه با قوانین و محدودیت‌هایی است: تنظیمات حساب را تغییر ندهید، در سقف‌های روزانه بمانید و انتظار داشته باشید سایر مشترکان بتوانند آنچه را داخل ابزار می‌گذارید ببینند.

خیر. حساب‌های ابزار مشترک هستند و به نام شما ثبت نشده‌اند و نمی‌توان آن‌ها را به شما منتقل کرد یا اطلاعاتشان را تغییر داد. آنچه مال شماست اشتراک ZTOOLZ شماست که به شما دسترسی به آن‌ها را می‌دهد.

طرح جدید را از فروشگاه بخرید. به یاد داشته باشید که خرید یک طرح، اشتراک‌های فعال شما را جایگزین می‌کند و تسویه حساب پیش از تأیید دقیقاً به شما نشان می‌دهد چه خواهد شد.

ابزارهای ابری در بسیاری از موارد ممکن است در مرورگر موبایل کار کنند. ابزارهایی که از افزونه یا مرورگر امن استفاده می‌کنند به رایانه نیاز دارند.

چون ابزار از طریق بیش از یک حساب در دسترس است (دسترسی 1 و دسترسی 2). با اولی شروع کنید و اگر مشغول بود یا باز نشد، دیگری را امتحان کنید.

زبانه را ببندید و ابزار را دوباره از اشتراک‌های من باز کنید و در صورت وجود حساب دیگری را امتحان کنید. مطمئن شوید افزونه یا مرورگر امن به‌روز است. سپس صفحه وضعیت را بررسی کنید و اگر چیزی توضیحش نداد، یک تیکت با نام ابزار و آنچه دیدید باز کنید.

به احتمال زیاد پس از رسیدن به محدودیت دستگاه طرح خود در یک دستگاه جدید وارد شده‌اید، بنابراین قدیمی‌ترین دستگاه به‌طور خودکار خارج شده است. می‌توانید دستگاه‌های خود را در پروفایل، زیر دستگاه‌های من بررسی کنید.

وقتی با کیف پول یا انتقال پرداخت می‌کنید، خیر. پیش از تاریخ انقضا از فروشگاه تمدید کنید و پیش از آن یادآوری برایتان ارسال می‌کنیم.

اگر با کیف پول یا انتقال پرداخت کرده‌اید، سفارش منتظر بررسی تیم است. مطمئن شوید رسید پرداخت را بارگذاری کرده‌اید و وضعیت سفارش را در سفارش‌ها و فاکتورها دنبال کنید. اگر رسید جدیدی خواستند، آن را از صفحه سفارش بارگذاری کنید.

خیر. اشتراک‌ها شخصی هستند و به اشتراک گذاشتن اطلاعات ورود یا فروش مجدد دسترسی تخلفی است که می‌تواند منجر به تعلیق حساب شود. اگر همکار شما به ابزارها نیاز دارد، می‌تواند با حساب خودش مشترک شود و می‌توانید او را با لینک همکاری در فروش خود دعوت کنید.

حساب‌ها مشترک هستند، پس برای نگهداری کار خود به آن‌ها تکیه نکنید. همیشه یک نسخه روی دستگاه خود ذخیره کنید و اطلاعات شخصی یا حساس را در ابزارها وارد نکنید.

از صفحه درخواست‌های بازپرداخت در حساب کاربری خود. تیم هر درخواست را مطابق سیاست بازپرداخت منتشرشده در فروشگاه بررسی می‌کند.

آنچه نیاز دارید پیدا نکردید؟

تیم پشتیبانی ما برای کمک اینجاست. یک تیکت باز کنید یا با ما تماس بگیرید.

میز راهنمایی